Om oss

 


Sikkerhet ved bruk av kort
 

Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Vikingsupply som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Kort som godtas

Når du kjøper via Internett kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.

Om SSL (https) - Sikker nettbutikk

Sikkerhet på nett er viktig for oss og som vi tar på ramme alvor, men det er ikke alltid like lett å forstå seg helt på dette.
Litt om hva et SSL-sertifikat er, og hva det brukes til. SSL står for Secure Sockets Layer, og har som oppgave å sikre dataene som sendes mellom deg som bruker og Paracord.no.
 
SSL over HTTPS gjør det nærmest umulig for uvedkommende å snappe opp sensitiv informasjon som for eksempel et brukernavn eller passord.
 
 
 

Om Paracord.no (Est. 2009)

Paracord.no er en avdeling av firmaet Vikingsupply - Fagerlie Jostein som ble etablert i 1990. Vi er en nettbutikk som driver med import av Paracord og andre typer produkter som er relatert til dette produktet, direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Vi har som mål å lagerføre alle varer som du finner i nettbutikken.
 

Se promoterings video:

 
Hvis du er ute etter den største leverandøren av "REAL" Type III 550 Paracord i Norge, har du funnet oss nå. Vi tilbyr for tiden over 60 farger og antallet vokser etterhvert som vi introduserer nye produkter etter ønsker fra våre kunder.
Vår kommersielle versjon av den militære "550" Parachute Cord, er i utgangspunktet det samme produktet, med 100% nylonmaterialer og gjennomgår de samme produksjonstrinn. Vi garanterer at vår 550 Paracord overstiger 250 kg minimum bruddstyrkestyrke og er alltid produsert med 100% nylon råvarer. Ikke all 550 Paracord kan oppfylle begge disse spesifikasjonene. Vi gjør det.
 
Utsolgt:
Noen ganger kan vi bli midlertidig utsolgt, men da har vi som regel inne ny bestilling hos leverandør slik at det ikke skal ta lang tid før varen er på plass i butikken igjen.
 
Priser:
Siden vi ikke har noen fysisk butikk, og rimelige leiekostnader, så gjør dette oss i stand til å kunne tilby deg rimelige varer.
 
Kom i kontakt med oss:
Vi har ikke telefonsupport, men vi har heller valgt å satse på raske tilbakemeldinger på vår mailsupport, og vi håper derfor at dere sender epost til oss om det skulle være spørsmål. Du får raskest svar ved å sende oss en epost og bruk gjerne kontaktskjemaet som du finner under "kontakt oss" så ser vi på din henvendelse så raskt som mulig. Vi svarer deg alltid på email!
 
Ordrer og e-poster blir behandlet/besvart så raskt som mulig.
 
Firmanavn: Vikingsupply - Fagerlie Jostein
Organisasjonsnr: NO973057553MVA
Daglig leder: Jostein Fagerlie 
E-post: Bruk kontaktskjema under "kontakt oss" eller e-post til: info@paracord.no
Chat: Chat med oss
Telefon: 92 67 17 50
Kontonr: 9713 16 58811 (Brukes for forhåndsbetaling)
Bank: Skandiabanken
Web:
Postadresse: Gjerdesmettveien 26425 MoldeM&R, Norge

 

Paracord.no er Norges største netthandel for Paracord. Vi lagerfører et stort utvalg av varer fra anerkjente leverandører, alle fra USA. Norsk nettbutikk som selger Paracord og millitære effekter på internett.
 
Paracord.no er pionerer på salg av Paracord i Norge. Vår Paracord er produsert i USA av leverandør til US Army.
Du vil også finne andre nyttige produkter til Villmarksliv, Friluftsliv, Camping, Overlevelse, Jakt, Fiske og Hobby.
 
Se gjennom de forskjellige kategoriene i nettbutikken og kjøp produktene online. Betal med Klarna faktura - Klarna konto -  Paypal - Visa / Mastercard eller forhåndsbetaling.
 
Lager med paracord spoler       Fra pakkedisken på Paracord.no      
 

Kategorier

Betal i butikken med

Inklusive mva.
Gå til handlevognen etter at du har klikket på knappen "Legg i handlevogn”

 

Sikker handel

Følg oss på Facebook

Kundesenter

Kontakt Oss

Om - Personvern

Sikkerhet - Kortbetaling

Nyhetsbrev - Signup

Nyheter - Nytt fra Paracord.no

Ressuser - Tips & Råd

Miljøet - Vårt lille bidrag

Test Paracord -  I Villmarksliv

Farger Paracord - Fargeliste
 

E-post: info@paracord.no

Tlf: 92 67 17 50